De belangrijkste eis: de ruimte

De belangrijkste voorwaarde voor het bouwen van een peddelbaan is dat er ruimte is om deze te monteren. Alsof je het naast je huis wilt doen alsof je een investeerder bent en je denkt aan het opzetten van een club moet je weten dat je minstens 200 vierkante meter per baan nodig hebt, hoewel het handig is om een beetje meer ruimte rond de baan te hebben.

Factoren die de prijs zullen beïnvloeden

De structuur

La structuur Het heeft gegalvaniseerde stalen structurele buispijlers van 100x60x2mm die zijn verankerd aan de basis van het spoor door middel van mechanische blokken. Deze pijlers zijn bevestigd aan de frames van electro-gelaste gaas (3000x2000x4mm) door middel van schroeven door middel van 10 metrisch met een anti-oxidant behandeling.

De wanden

Op het eerste gezicht hebben we twee opties: wand of glas. Hoewel aan het begin van de peddelboom alle sporen een muur hadden, is de huidige trend om glazen wanden te bouwen.

De omheining

Zowel de bodem als de zijkanten van de baan zullen moeten worden voorzien van panty’s of staven, die sterk genoeg moeten zijn om veel klappen te kunnen opvangen.

Het gaas kan twee vormen aannemen: een eenvoudige twist of electrowelded in alle kruizen. De laatste is degene die momenteel het meest gebruikt wordt in de constructie van tracks de paddle.

Het zal ook nodig zijn om te bepalen of we twee uitgangen in het hek hebben, een aan elke kant, of slechts een.

De verlichting

Een van de meest cruciale aspecten bij de aanleg van een padel tennisbaan is de verlichting. Het moet optimaal zijn voor spelers om ’s nachts het beste zicht te hebben.

De baan moet 4 kolommen hebben met minimaal 400w lampen, hoewel 8w lampen meestal aan te raden zijn.

Bodem

Een van de sleutels bij de aanleg van een peddelbaan is de keuze van het bodemtype: kunstgras, tapijt of cement.

Het is aan te raden om kunstgras te gebruiken omdat het het risico op blessures in de enkels en knieën tot een minimum beperkt. Deze vloer zorgt voor een natuurlijke en voorspelbare boot, die wordt gevormd door vezels tussen 10 en 15 mm.

Luifels

Als u denkt aan het bouwen van een outdoor paddle tennisbaan met overkappingen, zodat u kunt aanbieden om deze sport te beoefenen of het nu zonnig is of regent, moet u denken dat dit een extra item in uw budget veronderstelt.

Onderhoud

Hoewel het onderhoud van de sporen niet gekoppeld is aan de bouwkosten, is het een factor waarmee rekening moet worden gehouden, aangezien u altijd op de hoogte moet zijn van het oplossen van de problemen die het spoor kan hebben (gebrek aan zand, breuk van het netwerk of een paneelglas, enz.) Een Padelbaan moet regelmatig worden onderhouden

Hoeveel kan het me kosten om een padel tennisbaan te bouwen?

Zodra we weten wat onze baan meer of minder duur kan maken zullen we zien tussen welke prijsklasse * u het feit van het bouwen van een paddle tennisbaan kunt verplaatsen:

Als u denkt aan het rijden van een eenvoudige baan dan hebben we het over iets minder dan 12.000€.
Een standaardbaan spookt meestal 18.000€.
Een professionele padelbaan zoals die van de World Padel Tour kan 25.000€ kosten.

*Al deze prijzen zijn bij benadering en houden geen rekening met de kosten van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *